Dykking på Helgeland

Les om dykking på Helgeland

Fra januar til april er sjøen på Helgelandskysten tindrende klar, dette innbyr til dykkeropplevelser med gode siktforhold. For grupper på inntil 20 personer kan vi arrangere overnattings seilas i skjærgården rundt Sandnessjøen. Bekvemmelighetene er enkle med 2 køyer i hver lugar og mat på tradisjonelt lokalbåt vis.

Vi kan tilby dere overnatting og turer til spennende dykkermål i området. Her kan vi ta med kjentmann til flere områder med kamskjell. Maten tilberedes om bord i vår bysse.

Mulighetene er mange. Vi kan samarbeide med andre på overnatting som Skogsholmen Gjestegård, Lovund Hotell, og friluftshotellet Helgeland Hotell, om din gruppe teller over 20 personer. Båten vil da bringe dere rundt de store øyene og ut i skjærgården, med stopp på utvalgte steder.

Her ligger mange gode forslag på vår hjemmeside. Tilbudet er fiske, natur- og kystopplevelser. Vi samarbeider også med blant andre Tømmervika Opplevelsessenter, som er gode på padling. Samt Ivars Naturopplevelser fra Træna som tilbyr opplevelser fra RIB – båt. Vi har kran for å løfte inntil 3 tonn så om dere ønsker å ta med lettbåt er dette ikke noe problem.

Vi ønsker deg velkommen, om bord i Helgelands maritime kulturminne!

Bestill på telefon: 482 79 401
Eller til: post@helgelandscruise.com

Last ned vår brosjyre her.

Gå tilbake fra Dykking til Hovedsiden